Retourneren

Retourneer je artikel

Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent met jouw aankoop. Heb je jouw bestelling ontvangen, maar is deze toch niet helemaal naar verwachting? Geen probleem! Binnen 14 dagen kun je de artikelen zonder problemen retourneren. Dit geldt ook voor sale producten.

 

Hoe werkt retourneren?

Stap 1) Meld je retour aan door te mailen naar [email protected]. Vergeet niet je ordernummer in deze mail te vermelden.

Stap 2) Verpak de items, inclusief het retourformulier of de factuur. 

Retouradres:

Studio Femme Home

t.a.v. retouren

Lange Heg 4

7039 CA Stokkum

Nederland

Stap 3) Zoek het dichtstbijzijnde verzendpunt. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Let op:  De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je pakket altijd te verzenden inclusief track and trace en dit verzendbewijs ook bij je te houden. Zo kun je het retour-proces volgen.

Stap 4) Wanneer wij jouw retourpakket hebben ontvangen, wordt het bedrag van de retourzending binnen 14 dagen teruggestort. Heb je het bedrag niet ontvangen of is het ontvangen bedrag onjuist? Neem dan contact met ons op via [email protected] onder vermelding van jouw ordernummer. Wij proberen dit zo snel mogelijk voor je op te lossen!

 

Retourvoorwaarden

Ieder product, verkregen in onze webshop, mag worden geretourneerd onder onderstaande retourvoorwaarden:

  • De producten worden binnen 14 dagen geretourneerd.
  • Producten zijn ongebruikt en ongewassen.
  • De items zijn in perfecte conditie en zitten in de originele verpakking.

 

Annuleer een bestelling

Wil je jouw bestelling annuleren of wijzigen na het plaatsen hiervan? Mail ons! We kijken dan samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Beschadigde items

Zat er een beschadigd of defect artikel in je bestelling? Vervelend als zoiets gebeurt! We lossen dit graag samen met je op. Stuur een email naar [email protected] met vermelding van jouw ordernummer. Voeg hierin een foto toe waarop het defect duidelijk te zien is, inclusief korte omschrijving. Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 3 werkdagen) contact met je op voor een geschikte oplossing.